Letzte Aktualisierung: 16.03.2019

TTC Kienfeld II - TTC Herren III 0:9
SV Wachenroth - TTC Herren V 7:7

Relegation Saison 2018/2019

Der Ablauf der Relegation für diese Saison im Bezirk Mittelfranken Nord steht fest. Weitere Infos gibt es auf der Seite vom Bezirk:

Relegation Saison 2018/2019

Ergebnis Final Four Pokal

Leider nicht so erfolgreich, aber Kopf hoch IHR habt alles gegeben !
Die Ergebnisse des Final Four Bezirkspokal der Bezirksligen mit Beteiligung des TTC findet ihr hier:

Final Four Bezirkspokal der Bezirksligen

Aufrund größerer Umstellungen auf unserer Homepage kann es vereinzelt zu Problemen bei der Darstellung oder Fehlermeldungen kommen. Wir arbeiten daran und bitten die Unannehmlichkeiten zu entschuldigen.

This page is an example of content that is Uncategorized; that is, it does not belong to any Section or Category. You will see there is a new Menu in the left column. It shows links to the same content presented in 4 different page layouts.

• Section Blog
  • Section Table
  • Blog Category
  • Category Table

Follow the links in the Example Pages Menu to see some of the options available to you to present all the different types of content included within the default installation of Joomla!.

This includes Components and individual Articles. These links or Menu Item Types (to give them their proper name) are all controlled from within the Menu Manager->[menuname]->Menu Items Manager.

Hallenbelegungsplan

Last month March 2019 Next month